0
Weekendgids

Weekendgids 4, 5 en 6 januari

Iedereen weer een beetje bijgekomen van oud & nieuw? Ik bijna ? We waren met een hele groep op Ameland, erg gezellig! Een vriendin van mij die woont daar dus die kent alle hotspots. Binnenkort dus een gids online met de leukste tips voor Ameland. Maar nu de tips voor dit weekend. Ik ben gek op vlooienmarkten, lekker rondstruinen opzoek naar leuke spullen voor in huis. Hier zal ik dit weekend ook te vinden zijn. Er zijn nog veel meer leuke dingen om te doen, check snel alle tips!

6 januari Supervlooi in Leeuwarden
Zondag is de grootste overdekte vlooienmarkt van Noord-Nederland. Lekker sneupen tussen tweedehandsspullen. De markt vindt plaats in de WTC Expo in Leeuwarden. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Meer informatie

5 & 6 januari Vlooienmarkt in Eelde
In de winter is er (bijna) ieder weekend een overdekte vlooienmarkt in Eelde. Hier vind je tal van kraampjes met antieke- en gebruikte spullen, brocante, vintage, kleding en vinyl.

Meer informatie

4 t/m 6 januari Groningen on ice
Kom schaatsen op de Grote Markt in hartje centrum Groningen! Dit is het laatste weekend dat de overdekte schaatsbaan van 400m2 open is. Mocht je geen schaatsen hebben, geen probleem! Je kunt ze hier namelijk huren.

Meer informatie

Fotocredits: StappenGroningen.nl

5 & 6 januari Reis & Co event in Groningen
Op zaterdag en zondag vindt er in Martiniplaza het reisevent Reis & Co plaats. Wil je inspiratie opdoen voor een wereldreis of stedentrip dan moet je zeker een bezoekje brengen. Ook zal Laura Dekker ‘het zeilmeisje’ haar verhaal vertellen over haar wereldreis en kun je leren fotograferen op vakantie. Kijk voor het hele programma op de link hieronder.

Meer informatie

5 januari Struuntocht in Oldeberkoop
Vanaf komend weekend vinden er de eerste zaterdag van de maand Struuntochten plaats in Zuidoost Friesland. In totaal zijn het vijf wandeltochten die oplopen qua kilometers. Zo leer je niet alleen de mooiste gebieden in Zuidoost Friesland kennen maar werk je ook nog eens aan je conditie. Win-win dus!

Meer informatie6 januari nieuwjaar SUP in Leeuwarden

Wil jij het jaar sportief beginnen? Op zondag wordt er een nieuwjaar SUP georganiseerd. Je gaat suppen door de grachten van Leeuwarden en aan het einde wacht een lekkere kom erwtensoep op je.

Meer informatie

You Might Also Like...