0
Groningen Overnachten

Nieuw! Camping De Kleine Wereld. Boek met korting.

Toen ik dit voorbij zag komen, werd ik meteen wild enthousiast. Deze zomer opent er een nieuwe camping in Groningen: De Kleine Wereld. Denk aan marshmallows bij het kampvuur, hutten bouwen, laid back vibes bij het zwembad en pizza avonden.

Maak nu gebruik van de exclusieve welkomstkorting >>

Walhalla voor jou en je kids
Jij en je kleintjes zullen zich hier op en top vermaken. Bas en Annemieke hebben ook twee kids en weten hoe ze een plek creëren waar je zowel als kind als ouders niet meer weg wil. Zo kun jij bijvoorbeeld heerlijk genieten van speciaal biertjes en een borrelplank bij de bistro terwijl de kinderen zich vermaken in de natuurspeeltuin. Lekker klimmen en klauteren in de boomhut of vies worden in de modderkeuken. Een verfrissend duikje nemen doe je bij het zwembad met de ligweide. Overdag kunnen de kinderen spelen met vriendjes in de natuur, kikkers vangen of hutten bouwen en ’s avonds schuif je aan bij het kampvuur waar ze marshmallows kunnen maken.

Prachtige omgeving
De camping is gelegen in een prachtige omgeving. Je bent zo in het prachtige natuurgebied de Appèlbergen, het Noordlaarderbos en het Zuidlaardermeer. Liever de drukte van de stad opzoeken? Op nog geen halfuur fietsen ben je in Groningen.

Kamperen of genieten in een huisje
Of je nou met een tent, camper of caravan komt, ze hebben altijd een plekje voor jou. Liever iets meer luxe? Geniet van een van de Zweedse huisjes.

Maak nu gebruik van de exclusieve welkomstkorting >>

You Might Also Like...