0
Weekendgids

Weekendgids 11, 12 en 13 januari

Het is koud buiten en het regent.. Tijd voor gezellige binnenactiviteiten! Bekijk hieronder de tips voor dit weekend.

Vanaf 10 januari in de bioscoop: Ben is back en Stan & Ollie
Lekker warm binnen zitten met een bak popcorn en een goede film, klinkt goed toch? Deze donderdag gaan er twee leuke films in première: Ben is back en Stan & Ollie.

Ben is back
Ben (Lucas Hedges) is een charmante 19-jarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen.

Stan & Ollie
Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van ’s werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts.

    

Vrijdag 11 januari XXL breien bij Selinni in Joure
Je eigen woonplaid breien, met je armen! Hoe leuk is dat? Volg a.s. vrijdag de workshop bij woonwinkel Selinni in Joure en maak je eigen hippe deken. Ook zonder breiskills fabriceer je binnen 2,5 uur je eigen plaid. Je kunt kiezen uit de kleuren ivoor of grijs/taupe.

Meer informatie

Zaterdag 12 januari Winter wonderland bij Woudfennen in Joure
Wat is er niet lekkerder dan met dit koude weer in de sauna te zitten? Deze zaterdag is het in sauna de Woudfennen Winter wonderland. Met extra opgietingen en lekkere traktaties in wintersfeer.

Meer informatie

Zondag 13 januari Yoga breakfast bij BUUR in Sneek
Voor een goed begin van 2019 moet je a.s. zondag bij BUUR zijn in Sneek. Club Univogue organiseert hier namelijk het kleinste yogafestival van Nederland. Verwacht healthy food, een héérlijke stoelmassage, een temporary tattoobar en laidback plaatjes. Dit wil je niet missen!

Meer informatie

Zondag 13 januari WijnSpijs wandeling in Groningen
Laat je a.s. zondag culinair verrassen in Groningen. Maak een wandeling door de stad en ga langs bij zes restaurants. Bij ieder restaurant geniet je van een gerecht + bijpassende wijn. Een goede besteding van de zondagmiddag dacht ik zo!

Meer informatie

Zondag 13 januari Drentse vlooienmarkt en braderie in Assen
Tweedehands en vintage shoppen doe je deze zondag bij de Drentse vlooienmarkt en braderie in de Expo in Assen. Op 14.000m2 beursgrond vind je een enorm aanbod van antiek, brocante, curiosa en gebruikte spullen.

Meer informatie

You Might Also Like...