0
Weekendgids

Weekendgids 7,8 en 9 december

Dit weekend staat in het teken van KERSTMARKTEN! En dat betekent sneupen tussen leuke spulletjes, lekker eten, gluhwein drinken, gitaarmuziek en opwarmen bij de open haard. Ik houd ervan!

8 & 9 december De Flinke Winterfavorieten in Hemelum
Dit jaar wordt er niet een weiland maar een oude melkfabriek omgetoverd tot de leukste winkelstraat van Nederland. Kom shoppen! Van vintage spullen, tot woonaccessoires tot sieraden en nog veel meer. Daarnaast zijn er workshops voor jong en oud, foodtrucks, live muziek en gezelligheid!


Fotocredits: itflinkeboskje, Maarten van der Wal

8 & 9 december Kerstmarkt in Bourtange
Kom kerst vieren op een unieke locatie! De hele vesting Bourtange is prachtig verlicht met duizenden lichtjes wat zorgt voor de ultieme kerstsfeer. Op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Naast de bijna 100 kramen kun je hier muziek verwachten van diverse koren en artiesten. Uiteraard ontbreken de warme chocolademelk en gluhwein niet!

Meer informatie

8 & 9 december Zweedse kerstmarkt in de Suikerfabriek, Groningen
Gek van Scandinavië? Dan moet je zeker naar de Zweedse kerstmarkt in Groningen! Deze vindt plaats op zaterdag en zondag in de voormalige suikerfabriek. Ga opzoek naar een leuk kerstcadeau, luister naar livemuziek en kerstkoren en geniet van Zweedse lekkernijen. Kerstgevoel gegarandeerd!

9 december Muziek bij de Buren in Sneek
Zondagmiddag 9 december 2018 presenteert Sneek wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2018. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen +/- 12:00 – 17:00 uur kan je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats.

9 december Lekker Sneek
Het wordt gezellig in Sneek dit weekend. Want naast ‘Muziek bij de buren’ vindt ook ‘Lekker Sneek’ plaats op zondag. Horeca-ondernemers in Sneek bieden hun winterse specialiteiten aan in een gezellige kerstsetting. Denk aan kerstmuziek, verwarmde tenten, kerstbomen en sneeuw.

Meer informatie

6 december t/m 6 januari Kerst high tea of kaasfondue bij Picknickers

Als ik aan kerst denk, denk ik aan lekker lang tafelen met familie of vrienden. Bij Picknickers in Terherne kan dit volledig in Kerst-stijl. De gehele decembermaand bieden ze namelijk een speciale Kerst high tea of kaasfondue arrangement aan. Ik zeg; verzamel je familie of vrienden en schuif aan bij Picknickers!

Meer informatie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply