0

Samenwerken

Liefs uit het Noorden is de online gids met de leukste hotspots in Friesland, Groningen en Drenthe. Van hippe koffietentjes en leuke wandelplekken, tot unieke accommodaties. Ik sta altijd open voor samenwerkingen. De doelgroep is erg betrokken en er is veel interactie. Ik krijg vaak te horen dat n.a.v. van een blog of post/stories een plek druk bezocht is daarna. Heb je interesse in een samenwerking? Leuk! Stuur een mail naar info@liefsuithetnoorden.nl

Cijfers

Website
Liefsuithetnoorden.nl heeft maandelijks +/- 25.000 bezoekers per maand op de website en 35.000 pagina bezoeken.

Social media
Instagram: 30.000 volgers
Facebook: 5100 volgers

Blog
Je eigen Liefs uit het Noorden artikel op de website? Dat kan! We bespreken de wensen en mogelijkheden en dan schrijf ik een aantrekkelijke blog. Het artikel zal online blijven zolang Liefsuithetnoorden.nl bestaat.

Social media
Een post of stories om jouw product/plek onder de aandacht te brengen bij een zeer betrokken doelgroep? Dat kan! Wel is het belangrijk dat de plek/activiteit een écht ‘Liefs uit het Noorden plekje’ is.

Winactie
Een mooi prijzenpakket/overnachting/etentje weggeven voor de Liefsuithetnoorden.nl doe ik graag. 

Uitgebreidere samenwerking
Het allerleukste vind ik om een uitgebreidere samenwerking op te zetten en dit werkt vaak ook het meest effectief. Dit betekent dat ik de plek zal bezoeken en via alle kanalen er iets over zal schrijven een aantal keer per jaar. Mail info@liefsuithetnoorden.nl voor de mogelijkheden.