0

27% korting op een 3-gangenlunch inclusief een glas Cava bij 't Havenmantsje in Harlingen

Ga lunchen bij een van mijn favoriete restaurants in Friesland. Laat je heerlijk in de watten leggen bij ’t Havenmantsje. Met deze Liefs uit het Noorden deal betaal je slechts 40 euro i.p.v. 57 euro.

Gratis gebruik van de drijvende sauna bij een overnachting bij Pean Buiten (t.w.v. 50 euro)

Pean Buiten is gelegen aan het Nationaal Park Alde Feanen en de perfecte get away voor vriendinnen, families of gezinnen. Blijf overnachten en maak gratis gebruik van de sauna.

10% korting op je boeking bij camping De Horstmannsbos in Drenthe

Deze camping in Drenthe met te gekke waterspeelplaats is in de hele maand maart te boeken met 10% Liefs uit het Noorden korting. 

15% korting op de gehele HK living collectie bij Koks en Keukenmeiden in Harlingen

Wat een heerlijke winkel: Koks en Keukenmeiden in Harlingen. Je kunt je hart hier ophalen voor duurzame kook-en lifestyle producten. Als Liefs uit het Noorden volger ontvang je 15% korting op de gehele HK living collectie.

Vier je feestje bij Rainbow en ontvang een gepersonaliseerde caketopper van De Zoete Snoet er gratis bij + cadeaupakket t.w.v. 25,- voor de jarige

Rainbow Hapiness Concept in Joure organiseert de leukste kinder- en themafeestjes. Wat dacht je van een unicorn feestje met dansles of schminken? In de hele maand maart krijg je bij een boeking van een feestje een gratis caketopper + cadeaupakket t.w.v. 25 euro voor de jarige er gratis bij. 

25% korting op lunch + massage bij Rainbow in Joure

Creëer jij genoeg me-time? Nee? Tijd om daar verander in te brengen! Gun jezelf een heerlijke massage van Jeannette bij Rainbow in Joure en geniet daarna van een fijne lunch. In maart ontvang je niet alleen 15 minuten gratis massage, maar ook nog eens een flinke korting op je lunch. En de kids? Die kunnen gewoon mee en gratis spelen met oppas.

Gratis koffie en gebak of tweede hoofdgerecht gratis bij Groote Wielen

Hiep hiep hoera! Groote Wielen is jarig!  En daarom geven ze cadeaus weg: Gratis koffie & gebak en tweede hoofdgerecht gratis in maart