0
Groningen Overnachten

5x leukste hotels in Groningen

Groningen bruist! Het heeft alle ingrediënten voor een nachtje weg. Beklim het Forum en heb een fantastisch uitzicht over de stad, bezoek een van de vele leuke straatjes zoals het Oude Kijk in ’t Jatstraat of ga lekker dineren in een van de hippe restaurants. Je nachtje is niet compleet met een overnachting in een leuke accommodatie. Ontdek de leukste hotels in Groningen.

The Market Hotel
Op de grote markt, midden in het centrum van Groningen vind je The Market Hotel. Een prachtig nieuw hotel met luxe kamers. Niet alleen de locatie midden in het centrum is een groot pluspunt, ook de faciliteiten zijn top. Zo hebben ze een eigen restaurant Café Willem Albert, een bakkerij en een wellness.

Grote Markt 31, Groningen
Meer informatie

The happy traveler
Het dakterras van dit hotel ging viral op mijn Instagram account. En terecht, want in de winter transformeert het in een winterparadijs, compleet met glühwein en wintercocktails. Zodra de zomer aanbreekt, verandert het terras in een stukje Ibiza, vol zon en sfeer. Maar het dakterras is slechts een deel van de charme. Het hotel zelf is een ervaring op zich, met ‘reizen’ als centraal thema. Dit concept komt tot uiting in de decoratie, zoals koffers aan de muur en vliegtuigstoelen in de bar. Het hotel is gelegen in het hart van Groningen. Rondom The Happy Traveler vind je allerlei leuke eettentjes en uitgaansgelegenheden. De perfecte accommodatie voor ieder gezelschap.

Kleine Kromme Elleboog 5, Groningen
Meer informatie

The Social Hub
Dit hotel is een leuke plek om met vrienden naar toe te gaan tijdens een stedentrip. Er hangt hier een chille vibe met name door de gemeenschappelijke ruimte waar je lekker even een boekje kunt lezen, tafeltennissen of je laptop kunt openklappen. Naast dat het hotel fijne kamers heeft die van alle gemakken voorzien zijn, is het ook fijn dat er een restaurant bij zit waar je cocktails kunt drinken of een hapje kunt eten.

Boterdiep 9, Groningen
Meer informatie

Hotel Watertoren West
Ze doen niet aan zwembaden en ontbijt, maar ze doen wel aan ruime hotel-appartementen en een prachtig uitzicht over de omliggende stad! Gevestigd in een uniek pand vol historie en karakter. Ik heb het over Hotel Watertoren West. Dit nieuwe boutique hotel is een ervaring om in te verblijven. De appartementen zijn super stylish ingericht waarbij je het vroegere gebruik van de watertoren in iedere ruimte voelt.

Doctor C. Hofstede de Grootkade 48, Groningen
Meer informatie

Prinsenhof
Koninklijk overnachten doe je bij Hotel Prinsenhof in Groningen. In dit 4-sterren superior boutique hotel in de binnenstad van Groningen kun je je volledig in de watten laten leggen. Het is gelegen in een prachtig monumentaal pand omgeven met groen. Een verblijf in het hotel is niet compleet zonder een heerlijk diner in een van de twee hoogwaardige restaurants.

Martinikerkhof 23, Groningen
Meer informatie

You Might Also Like...