0
Groningen

5x favoriete voorstellingen in Martiniplaza

In 2024 is mijn goede voornemen om meer naar het theater te gaan. Vroeger ging ik geregeld naar voorstellingen, alleen sinds ik jonge kinderen heb is het er bij ingeschoten. Onlangs was ik met mijn dochter bij een voorstelling, en het was geweldig om te zien hoeveel zij ervan genoot… een teken dat het tijd is om deze passie nieuw leven in te blazen! Met mijn moeder, vriendinnen en kids. Omdat we vaak in de weekenden in Groningen zijn, heb ik een paar leuke voorstellingen geboekt in deze stad. Ik deel mijn 5 favorieten met je.

17 februari t/m 3 maart: Musical De Man van La Mancha
Toen ik hoorde dat Huub van der Lubbe (zanger De Dijk) in een nieuwe musical ging spelen, hoefde ik niet lang na te denken. Hier wil ik naar toe. Natuurlijk niet alleen vanwege Huub van der Lubbe, maar ook vanwege het verhaal. De musical speelt zich af in het Sevilla van de 16e eeuw en vertelt het verhaal van de ridder Don Quichot, een edelman die te veel ridderromans heeft gelezen en eropuit trekt om grootse daden te verrichten. Don Quichot is een dromer die in zijn fantasieën verstrikt raakt en de werkelijkheid uit het oog verliest. Het verhaal is een klassiek verhaal over de kracht van verbeelding en de moed om te dromen. 

Bestel tickets >>

20 t/m 24 maart: Mamma Mia!
Jaa, het is tijd om lekker mee te blèren met de muziek van ABBA. Vroeger zong ik de hits al mee tijdens de playbackshow op school. Dit lijkt me een heerlijke vrolijke musical om met vriendinnen naar toe te gaan. Met o.a. Brigitte Heitzer als Donna en René van Kooten als Sam.

Bestel tickets >>

7 april: Bumba in Dromenland
Hoe vaak mijn dochter de video’s van Bumba niet op tv heeft gekeken… Ik kan de liedjes dromen. Ik kan haar en mijn nichtjes geen groter plezier doen door ze mee te nemen naar de voorstelling van Bumba. Extra leuk, na de voorstelling kunnen de kids Bumba een knuffel geven in de foyer.

Bestel tickets >>

12 t/m 14 april: Huisje, boompje, baby event
Oké, geen voorstelling. Maar wel een héél leuk event wat ik wil tippen. Het huisje, boompje, baby event. Dit is hét familie event van het Noorden met het meest volledige aanbod op het gebied van zwangerschap, baby & kids. Wanneer je zwanger bent of een kleintje hebt rondlopen is dit een must visit. Je vindt er een winkelstraat, lezingen, er is een playground, schmink en de leukste workshops voor kids. Dus trommel je man, vriendinnen of moeder op en scoor je tickets.

Meer informatie >>

5 mei: Fien en Teun
Op 5 mei is het Bonte avond bij Fien en Teun. Wanneer Sem, het neefje van Fien en Teun, op de boerderij komt logeren, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun en Sem hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. 

Ik weet zeker dat de kids niet stil kunnen zitten bij deze vrolijke familievoorstelling. Lekker dansen en meezingen met alle hits. Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Fien en Teun komen zelfs na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Bestel tickets >>

You Might Also Like...