0
Drenthe Overnachten

Overnachten in de Nederlandse wildernis

Soms kom ik tijdens mijn zoektocht naar fijne adresjes en plekken in het Noorden op echte hidden gems uit. De overnachtingen die je kunt boeken via Cabiner is er zo een. Want je kunt toch haast niet geloven dat dit in Nederland is? Via Cabiner kun je overnachten in de Nederlandse wildernis, oftewel de bossen van Staatsbosbeheer in Drenthe. En het leuke is, je kunt het combineren met een mooie trektocht en iedere nacht wakker worden in een andere cabin. Hoe vet?!


Fotocredits: Pie AertsFotocredits: Abigail van Kooten

Één met de natuur
De cabiners zijn geheel ingericht om volledig tot rust te komen op een idyllische plek, met alleen het geruis van bomen als afleiding. Een verblijf bij Cabiner brengt je letterlijk dicht bij de elementen. Je pompt je eigen water voor drinkwater en om te kunnen douchen. Je maakt je eigen vuur in de kachel, om het binnen behaaglijk warm te maken en om te koken.

Voor de maaltijden kun je en pakket bestellen met lokale biologische ingrediënten. Het pakket bevat een diner en ontbijt en is afgestemd op het seizoen en de gietijzeren Dutch Oven die aanwezig is. Bijgevoegd een goed recept met uitleg hoe het diner bereid kan worden.

Fotocredits: Pie Aerts

Meer informatie

Meer tips ontvangen voor leuke adresjes in het Noorden?
Volg Liefs uit het Noorden op Facebook en Instagram!

You Might Also Like...