0
Weekendgids

Weekendgids: 2 t/m 5 november

Winterwoods | t/m 24 maart
Kom t/m 24 maart genieten bij Winterwoods. Een pop-up camping in de dichte bossen van Drenthe. Gedurende de dag kun je deelnemen aan yoga classes, micro hikes, en andere activiteiten zoals de koudetraining, waarbij je leert om je lichaam te controleren in de koude Ieberenplas. In de avond geniet je van een drankje bij het kampvuur , warm je jezelf op in de outdoor spa of stook je de houtkachel op in een eigen traditionele yurt. Ik houd ervan! Met wie zie jij jezelf hier wel op avontuur gaan? 

Meer informatie >>

Het Pomphuis | Nieuw menu
In de zomer is dit een van mijn favoriete terrassen in Groningen: Het Pomphuis. Maar ook nu het kouder wordt is het een feestje om hier naar toe te gaan om te lunchen of dineren. Chef Tim Ringers staat, samen met zijn team, voor lokale producten en koken met wat het seizoen hen brengt. Van een 4-gangen verrassingsmenu tot ‘a la carte’  op fine-dining niveau. Ze hebben net een nieuw menu, een goede reden om snel een bezoek te brengen. 
Meer informatie >>

Salmagundi Living Groningen | Vernieuwd

Dit is met recht een verborgen parel te noemen: Salmagundi living. In maart is de shop vernieuwd en wat is het mooi geworden! Je vindt er stoere authentieke meubels uit alle windstreken. Het is een mix van vintage, industrieel en een tikje bohemien. Ook hebben ze er leuke woonaccessoires en kleine cadeautjes. Extra leuk: Het is een winkel/werkplaats en restaurant onder een dak. Combineer je bezoek aan de winkel met het restaurant en eet de lekkerste gerechten geïnspireerd op de Midden Oosterse/mediterrane keuken. 

Meer informatie >>

Markten

Ook deze week staan er weer wat leuke markten op de agenda:

Boerenmarkt Vijzelstraat >>
Streektproductenmarkt Nienoord >>
Zeldzaam mooi Vismarkt >>
Woest Westerwolde bio markt >>

Gratis naar het museum

Maak deze maand een museumtour door Waterland van Friesland. In november houden 15 musea in Friesland namelijk Open Huis. De toegang is dan gratis voor inwoners van Friesland. Je download hier je waardebon. Een leuke manier om de kunst en cultuur in Friesland te ontdekken. Enkele van mijn favoriete deelnemende musea zijn: Het Jopie Huisman museum, Fries Scheepvaartmuseum en Museum Joure.

Meer informatie >>

You Might Also Like...