0
Trouwen

4x De mooiste trouwlocaties in Friesland

Zoek jij een locatie om de mooiste dag van je leven te vieren? In Friesland zitten een paar hele mooie trouwlocaties waar je dit kunt doen. Ik heb de mooiste voor je op een rij gezet.

1. Beachclub The Sunset Ameland

Trouwen op het strand van Ameland. Het warme zonnetje op jullie schouders tijdens de trouwceremonie, het geluid van de altijd rollende branding tijdens een overheerlijk diner waar jullie samen met vrienden en familie van aan het genieten zijn, een magisch roze lucht bij de zonsondergang terwijl je je bruidsschoenen uittrekt om op je blote voeten onder de sterrenhemel te dansen. Wat een wereld. Ameland. De wereld waar jullie toekomst gaat beginnen. Jullie huwelijk is de mooiste dag van jullie leven. En om die belangrijke dag nog mooier te maken, trouwen jullie op een geweldige locatie onder de Amelander zon.

Meer informatie

2. Lokaal 55 in Sneek

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Friesland waar je samen met je aanstaande een prachtige dag beleefd? Een heerlijke plek aan het water waar je al je vrienden en familie kan uitnodigen, kan genieten van een ontspannen en sfeervolle omgeving en gebruik kan maken van diverse mogelijkheden voor de catering. Vier jullie liefde bij Lokaal 55 en geniet optimaal van een onvergetelijke dag. Ontdek de mogelijkheden die ze bieden om jullie trouwdag volledig in te richten. De huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest, van begin tot eind staat Lokaal 55 klaar om jullie een fantastische dag te bezorgen.

Meer informatie

3. Pollepleats

De Pollepleats is een buitengewone locatie, gelegen op een prachtige plek aan het water in Zuidwest Friesland. Deze plek is exclusief gereserveerd voor jou, je familie en vrienden. Hier kunnen jullie elkaar het jawoord geven, of dat nu buiten op het gras is, binnen in onze lichte serre, of in een historisch kerkje vlakbij. De boerderij, met zijn luxueuze renovaties, biedt ruimte voor een huwelijksfeest met maximaal 200 gasten, waarvan er 60 kunnen blijven overnachten in de boerderij.

Het is volledig privé gelegen, waardoor jullie in alle rust van elkaars gezelschap kunnen genieten. De Pollepleats is eigentijds ingericht met luxe en comfort als belangrijkste kenmerken. Er is zelfs een exclusieve bruidssuite beschikbaar, waar jij en je kersverse echtgenoot op het balkon kunnen napraten met een heerlijk glas bubbels. Je familie en vrienden zullen zonder twijfel onder de indruk zijn!

Meer informatie

4. It Flinkeboskje

Ontdek een unieke trouwlocatie in Friesland bij it Flinkeboskje en de Flinkefarm. Omringd door weilanden biedt deze idyllische setting een perfecte locatie voor een onvergetelijke dag. Hier wordt niet geloofd in standaard trouwpakketten; bij it Flinkeboskje en de Flinkefarm helpen ze graag bij het creëren van een bruiloft op maat. De keuze is aan jou: een ceremonie in de antieke druivenkas of de Flinkefarm, beiden geschikt voor diners.

Bij mooi weer wordt alles naar buiten verplaatst voor gezelschappen tot 60 personen. De passie voor styling zorgt voor een betoverende sfeer, van ceremonie tot feestlocatie. Overnachten kan in de vakantieboerderij en het Voorhuis, waar privacy gegarandeerd is. In samenwerking met top-cateraars worden culinaire hoogstandjes geserveerd, variërend van meer-gangen-diners tot BBQ’s en foodtruckfestivals. Kies voor het Weekend Wedding Concept: een intiem, liefdevol feest tot 23 uur met akoestische muziek en maximale aandacht voor elkaar. Welkom op deze droomlocatie.

Meer informatie