0
Drenthe Overnachten

Winterwoods: Een yurt experience in de bossen van Drenthe

Stel je eens voor: Jij en een paar vrienden deze herfst en winter midden in de bossen van Drenthe. Overdag een yoga les volgen, genieten van de natuur en ’s avonds een kampvuur maken. Daarna cosy slapen in een traditionele yurt. Klinkt geweldig toch? Het kan t/m 24 maart tijdens Winterwoods in Drenthe. De Yurt Experience die je niet wilt missen.

Hier slaap je
Misschien denk je wel, krijg ik het niet koud in zo’n yurt? Echt niet! De tenten zijn in Mongolië gemaakt en worden van origine gebruikt om rond te trekken over de toendra’s. De stevige isolatie zorgt ervoor dat je lekker warm blijft de hele nacht. En comfortabel is het ook nog, want je ligt in gewone bedden met warm beddengoed. In de tenten zit een houtkachel, dit is niet alleen heel cosy maar ook lekker warm.

Overdag genieten van leuke activiteiten

Overdag hoef je je niet te vervelen. Er valt vanalles te beleven op en rond de pop-up camping van Winterwoods. Zo kun je genieten van een wandeling in de natuur of mee doen aan een van de vele activiteiten zoals yoga classes, micro hikes, en andere activiteiten zoals de koudetraining, waarbij je leert om je lichaam te controleren in de koude Ieberenplas. Liever zin in een beetje ontspanning?  Geniet van de spa met twee houtgestookte sauna’s. Om de avond af te sluiten kun je genieten van een drankje en een stoofschotel boven je eigen kampvuur of stook je de kachel op in jullie yurt.

Meer informatie over Winterwoods

You Might Also Like...