0
Weekendgids

Weekendgids 21, 22, 23 december

It’s the most wonderful time of the year! Nog een paar dagen en dan is het KERST! Dat betekent gezellig met de familie bij de kerstboom en natuurlijk lekker veel eten. Dit weekend voor Kerst is er weer genoeg te doen in het Noorden. Van leuke feestjes tot sfeervolle (vegan)kerstmarkten. Happy weekend!

21 december DOT Party: Het grote kerstbal in Groningen
Haal je foute kersttrui alvast uit de kast, trek hem aan en verzamel al je collega’s, vrienden en familie voor het gezelligste foute kerstfeest bij DOT! Stap de dansvloer op met een warme glühwein in de ene hand en een biertje in de andere. Op het terras kun je met je vrienden een potje spijkers slaan of ijspegels vangen, binnen geniet je Wham en Mariah Carey. Meezingen is verplicht! De entree is gratis.

Meer informatie

21 t/m 23 december WinterWelVaart in Groningen
Van vrijdag 21 t/m zondag 23 december vindt de twaalfde editie van WinterWelVaart in Groningen plaats. Twintig historische schepen leggen aan in het mooiste stukje binnenstad van Groningen: de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A. Aan boord kun je je onderdompelen in het uitgebreide muziek-, theater- en kunstprogramma. Ook aan de wal is genoeg te beleven met een kunstroute, een sfeervolle wintermarkt en een speciaal kinderprogramma.

Meer informatie

22 december 90’s & 00’s XXL Party in Leeuwarden
Kom meezingen met klassiekers bij het 90’s en 00’s XXL feest in Leeuwarden! In een grote tent op de Oldehove zullen dit weekend Charly Lownoise & Mental Theo, DJ Jean, T-Spoon en Jody Bernal te zien zijn. Dat beloofd een groot feest te worden! Tickets zijn uitverkocht maar nog wel te verkrijgen via Ticketswap.

Meer informatie

22 december kerstmarkt in Havelte
Nog even helemaal in de kerstsfeer komen kan deze zaterdag op de kerstmarkt Havelte ‘Dickens Brink Festijn’. Een authentieke kerstmarkt met meer dan 80 kramen die nostalgisch en in sfeer zijn aangekleed. Daarnaast is er ook voor de kinderen voldoende vermaak op het kinderplein. Hier kunnen ze onder andere zelf brood bakken, popcorn maken en nog vele andere activiteiten. Ook de muzikale optredens ontbreken niet.

Meer informatie

23 december vegan kerstmarkt in Groningen
Deze zondag vindt de eerste vegan kerstmarkt van het Noorden plaats! Denk aan een buitenruimte met gezellig knisperende vuurtjes, vegan glühwein en warme chocolademelk. Een sfeervolle binnenruimte met een kerstmarkt, live muziek en genoeg ruimte om gezellig te zitten. Dé plek om te smullen van heerlijke vegan lekkernijen terwijl daarnaast duurzame en (h)eerlijke kerstcadeaus voor familie, vrienden en natuurlijk jezelf aangeschaft kunnen worden. Dit toffe event zal plaatsvinden in venue EM2 dat volledig duurzaam is gebouwd.

Meer informatie

22 december t/m 6 januari WILDnights in Emmen
De winter heeft altijd iets magisch. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Tijdens WILDnights wordt dierentuin WILDLANDS in de avonduren twee weken lang omgetoverd tot een prachtig verlichte wereld vol onverwachte ontmoetingen. Kom van 22 december t/m 6 januari ’s avonds genieten van knetterende kampuren, sfeervolle muziek en nieuwe licht- en lasershows.

Meer informatie

You Might Also Like...