0
Overnachten

4x leuke glampings in Europa

Ik ben gek op kamperen. Lekker leven in de buitenlucht. Als ik op een camping sta weet ik dat zowel de kinderen als wij een fijne tijd hebben. Zij vermaken zich met hun nieuwe vriendjes en wij hebben tijd om een boek te lezen of een spelletje te spelen bij de tent. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb niet altijd zin om al mijn kampeerspullen mee te nemen. Daarom vind ik de ingerichte tenten van Vodatent zo ideaal. Dit zijn mooie safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. De safaritenten staan door heel Europa, in 11 verschillende landen.

Met de code LIEFSUITHETNOORDEN ontvang je 25 euro korting op je boeking bij Vodatent. Bekijk alle campings >>

Een paar favorieten die op mijn lijstje staan in het buitenland:

1. Camping Luna del Monte (Italië)
Wat me zo trekt aan deze camping is de prachtige locatie. Je kijkt uit over het heuvellandschap terwijl je omringt bent met leuke charmante kleine Italiaanse dorpjes. Ook voor de kinderen is er vanalles te beleven, zo is er een trampoline en een speeltuin op de camping te vinden. Verder heeft de camping een zwembad waar je op warme dagen heerlijk in kunt afkoelen. Naast het zwembad zit een terras waar je o.a. fijne cocktails kunt drinken.

Meer informatie >>

2. Camping Pittoresque (Zuid-Frankrijk)
Zwemmen in de rivieren van Zuid-Frankrijk. Dat doet me zo aan onze vakanties van vroeger denken. Als kind kon je me niet blijer maken. Uren spelen met stenen en dobberen in het water. Daarom staat deze camping ook op mijn lijst. Het is namelijk gelegen aan rivier de Lot, midden in de natuur. De camping is omringt met middeleeuwse dorpjes en de bergkloven van La Truyère. Naast zwemmen in de rivier, is er ook een verkoelend buitenzwembad op de camping.

Meer informatie >>

3. Ballum Camping (Denemarken)
Ik zie steeds vaker mensen naar Denemarken op vakantie gaan. Het trekt me wel. De natuur en rust. Mijn oog viel op camping Ballum vanwege het kindvriendelijke karakter. Voor de (kleine) kinderen is er een speeltuin met zandbak, glijbaan, schommels en airtrampoline. Er staat ook een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel waar gebruik van gemaakt mag worden. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van fietsjes, skelters en go-karts. In de omgeving vind je mooie stranden en gekleurde huisjes in middeleeuwse stadjes.

Meer informatie >>

4. Camping Yttermalungs (Zweden)
Sinds een paar jaar hebben mijn ouders een huis in Zweden. Hierdoor hebben we het land al een paar keer bezocht. Wat genieten is het hier. De meren en de natuur zijn spectaculair. Camping Yttermalungs spreekt me niet alleen aan vanwege het duurzame karakter. Maar ook voor de activiteiten die er georganiseerd worden voor kids zoals vlotbouwen, skelteren, vlotvissen, Wild Kids Camp, pijl en boogschieten, klimmen. Daarnaast vind je er een verwarmd buitenzwembad. Ik weet zeker dat zowel wij als onze kleine avonturiers dit fantastisch zullen vinden.

Meer informatie >>

Veel campings hebben een leuke vroegboekkorting of last minute deals. Met de code LIEFSUITHETNOORDEN ontvang je nog eens 25 euro extra korting op je boeking.

Welke is jouw favoriet?

You Might Also Like...