0
Eten & drinken Groningen

Pop-up diner: 5-gangen diner midden in de natuur!

Een 5-gangen diner in een prachtige bosrijke omgeving met live akoestische muziek op de achtergrond… Dat klinkt toch fantastisch?! 15 december vindt voor de laatste keer dit jaar een pop-up diner van Long Snout Pork plaats.

Long Snout Pork bestaat uit varkenshoeders Erwin & Carla. Ze houden de Tamworth varken in de natuur in Groningen. Ze zijn uitgeroepen tot 5-sterren varkensboer en verkopen het lekkerste scharrelvlees (online). Maar organiseren dus ook pop-up diners!

Erwin & Carla: Ons doel is om je zintuigen te laten prikkelen. Je meer verbonden laten voelen met het eten, de omgeving en de mensen om je heen.

De locatie van het pop-up diner is nog geheim. Maar verwacht een mooie tent in een prachtige omgeving vlakbij Groningen. Je eet aan lange tafels in een familiaire setting. Op het menu staat vlees van eigen varkens en groentes uit de omgeving. De 5-gangen worden bereid vlak voor je neus op open vuur. Do I need to say more? Mis deze culinaire ervaring niet en klik op onderstaande link om te reserveren!

Meer informatie

You Might Also Like...