0
Eten & drinken Friesland Leeuwarden Overnachten

Op en top genieten bij Restaurant Wannee en Notiz Hotel

Wat vind ik het toch altijd heerlijk als je fijne hotels hebt met een goed restaurants erbij. In Leeuwarden heb je deze top combi bij Notiz Hotel en Restaurant Wannee. Afgelopen week ging ik er een kijkje nemen. Ik kan alvast verklappen dat het een fántastische ervaring was. 

Restaurant Wannee
We begonnen de avond met een welkomstdrankje en een amuse bij de bar van restaurant Wannee. Wat meteen opviel was de gastvrijheid. Niet zo gek, want de studenten van Hotel Management School NHL Stenden staan in de bediening en in de keuken. Ze werken in shifts en ons werd verteld dat het hun eerste avond was. De gastvrijheid bij menig ander restaurant kan hier een voorbeeld aan nemen. 

Vervolgens namen we plaats in het restaurant en kregen we een 6-gangen diner geserveerd. Er wordt gekookt volgens de Nieuwe Nederlandse keuken. Dit betekent eerlijke en lokale gerechten, waarbij er een hoofdrol is weggelegd voor bijzondere groentes en bereidingen. Wat een feest was het. Het zag er niet alleen fantastisch uit, het smaakte ook nog eens verrassend. Bij alle gerechten werden bijpassende wijnen geschonken.

Het interieur is modern en kenmerkt zich door de ronde houten tafels, veel planten, een groot krijtbord, en een mooie muurschildering. 

Notiz hotel
Na het diner konden we rollend naar het hotel. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en zien er mega hip uit. Ik liet mij vertellen dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij het hotel en dat er veel gebruik wordt gemaakt van duurzame producten zoals de Mosa badkamertegel, het bed- en badlinnen, het Friese eikenhout en de koffiecups.

De kamers hebben een open karakter wat voor een moderne uitstraling zorgt. Ik verbleef in een suite en kon zelfs de gordijnen en lampen bedienen met een tablet vanuit mijn bed. Wil je met een groep vrienden of je gezin blijven overnachten? Dan zijn de familiekamers uitermate geschikt.

Wil je ook genieten van een fijne overnachting bij Notiz Hotel? Met de code ‘liefsuithetnoorden’ ontvang je 15% korting op een hotelkamer. De code is geldig t/m 30 april voor een boeking tot eind december.

Bekijk hier de kamers >>

Met wie zie jij jezelf hier al genieten?

Rengerslaan 8, Leeuwarden
Meer informatie

PS Volg Liefs uit het Noorden op Instagram voor nóg meer tips.

You Might Also Like...