0
Friesland To do

Puur Huidgericht: Schoonheidssalon voor zichtbaar resultaat

We kunnen het allemaal wel gebruiken, meer me-time. Dit was dan ook mijn goede voornemen voor 2022. Meer tijd voor mezelf nemen en beter voor mijn huid zorgen. Dus ik plande een bezoek bij Puur Huidgericht in Boornbergum. En guess what?… Ik heb mijn nieuwe favoriete schoonheidssalon gevonden. De sfeer, de behandeling, alles klopte.

Na 9 jaar te hebben gewerkt als allround schoonheidsspecialiste komt na een mooie reis Seeske haar droom uit: Haar eigen schoonheidssalon. In de salon draait alles om een ontspannen beleving met zichtbaar resultaat. Je kunt er terecht voor diverse massages, gezichtsbehandelingen, brow threatment en meer. Alle behandelingen worden afgestemd op jouw huid, conditie en persoonlijke wensen. Ik ging een kijkje nemen. 

Bij binnenkomst voel je direct een fijne sfeer. Er klinkt een rustgevend muziekje en het interieur is on fleek. Een mooi zithoekje, hippe spiegeltjes aan de muur en een fijne behandelruimte. Ik kreeg een lekker kopje thee en we bespraken mijn wensen. Omdat mijn huid wat slapper wordt en ik wat lijntjes in mijn gezicht krijg (goodbye twenties!), koos ik voor een bindweefselmassage. Een bindweefselmassage verbetert de structuur van je huid en het activeert de celvernieuwing.

Ik nam plaats in de verwarmde stoel en voelde me direct ontspannen. Na een korte vragenlijst ging Seeske van start met de intensieve massage van de hals en gelaat. Een bijzondere techniek waarbij de huid zoveel mogelijk gelift wordt. Het voelde eigenlijk best fijn omdat je voelt dat de doorbloeding van je gezicht beter wordt. Na de bindweefselmassage was het tijd voor een massage van hals en decolleté. Wat een heerlijke ervaring. Seeske maakt gebruikt van hoogwaardige en voornamelijk natuurlijke producten. Mijn huid voelde na mijn behandelijk erg fijn aan en had een gezonde gloed. Een bindweefsel massage wordt ook wel ‘nature’s answer to botox’ genoemd, ik snap wel waarom. Dit ga ik vaker doen!

De hele ervaring bij Puur Huidgericht heb ik als erg fijn ervaren. Er wordt echt naar jouw wensen geluisterd en je merkt dat Seeske al flink wat ervaring heeft. Daarnaast is de omgeving erg fijn wat het tot een heerlijke beleving en momentje voor jezelf maakt. 

PS Wil jij ook genieten van een bindweefselmassage of een andere behandeling? Op vertoon van deze blog ontvang je 5 euro korting eenmalig op iedere behandeling.

Titelroas 38, Boornbergum
Meer informatie

You Might Also Like...