0
Eten & drinken Friesland

Restaurants in Friesland voor take-away of thuisbezorgen

Missen jullie het ook zo om lekker uiteten te gaan of ergens te lunchen? Gelukkig maken tal van restaurants het alsnog mogelijk om van hun gerechten te genieten! Ik heb een lijst samengesteld met mijn favoriete afhaal- en bezorgadresjes in Friesland. Ik zal deze lijst wekelijks aanvullen. Tips? Laat het me weten!

Royaal Belegd in Sneek
Heerlijke ontbijtjes en lunch kunnen worden bezorgd en afgehaald van woensdag t/m zaterdag van 9.00u tot 16.00u. Tip: organiseer een high tea bij je thuis met het speciale high tea menu van Royaal belegd.

Meer informatie

Lokaal 55 in Sneek
Geniet thuis of op het werk van gerechten van de @home menukaart. Bestellingen kunnen op donderdag tot en met zondag worden afgehaald van 17.00u tot 20.00u. Of laat je bestelling bezorgen tot 5 km rondom Sneek. Elke zondag rond 21:00u plaatsen ze nieuwe gerechten voor de komende week om van te genieten!

Meer informatie

Klein Java in Sneek
Indonesisch eten, ik houd ervan! Je hebt de keuze uit verschillende Indonesische rijsttafels om lekker thuis van te genieten. Dinsdag t/m zondag geopend.

Bekijk het menu

Picknickers in Terherne
Deze hippe foodbar is geopend van vrijdag t/m zondag. Van 10.00u – 17.00u open voor afhaal van koffie, taart, frieten en ijsjes, van 12.00u tot 14.00u afhalen van online bestelde lunchgerechten, 17.00u – 20.00u afhalen van online bestelde dinerproducten.

Bestel nu

By-Kees in Heerenveen
Als ik dit schrijf mis ik het lekker uitgebreid lunchen bij By-Kees. Maar gelukkig zijn ze nog open van donderdag t/m zaterdag van 12u tot 19u voor bezorgen en afhaal.

Meer informatie

Sparjebird in Hemrik
Ook zo’n plek waar ik geregeld kwam na een lekkere boswandeling met de kids. Maar nog steeds is het een aanrader om je eten er af te halen. Neem je picknickkleedje mee en geniet van lekkere burgers, salades of taart. Open van vrijdag t/m zondag van 11.00u-14.00u & 16:30-18:30u.

Meer informatie

STEK in Leeuwarden
Gelukkig kunnen we nog steeds genieten van al het lekkers wat STEK te bieden heeft. Van een acaï bowl tot lekkere wraps. Je kunt hier iedere dag lunch bestellen of afhalen van 11.00u tot 17.00u.

Bekijk menukaart

Post Plaza in Leeuwarden
Chef Jarst heeft samen met zijn keukenbrigade een vers, simpel en heerlijk drie gangen menu voor jou samengesteld. Het diner is bijna klaar, nu is het aan jou om hem nog af te maken. Met een kraakheldere instructie van Jarst kook jij komend weekend de sterren van de hemel. Het 3-gangenmenu is te bestellen voor 29,50.

Meer informatie over afhaal- en bezorgtijden

Stadshap in Dokkum
Van maandag t/m zaterdag kun je de lekkerste stadshappen afhalen of laten bezorgen. Vlees of vis, maar ook vegetarische maaltijden. Jouw favoriete Stadshap zit er altijd tussen. Iedere dag vers bereid met pure producten. Zoveel mogelijk lokaal en seizoensgebonden. Kies voor een normale of extra grote portie.

Meer informatie

Mallemok in Sloten
Open van vrijdag t/m zondag vanaf 16.00u voor bezorgen en afhaal. Van pizza’s tot sushi en Gaasterlands lamsstoof. Bij Mallemok bestel je de lekkerste gerechten via hun handige website.

Bekijk het menu

Margje24 in Workum
IJsboerderij Margje24 in Workum heeft een heuse DRIVE THRU op het erf van de boerderij gecreëerd! Bij de eerste stop kun je bestellen en afrekenen en bij de tweede stop haal je je lekkere ijsje of milkshake op. Vanuit je auto kijk je zo de koeienstal in! De drive thru is open van vrijdag t/m zondag van 14.00u tot 20.00u.

Meer informatie

De Koken in Akkrum
Ga jij dit weekend thuis picknicken of breng jij het picknickkleed mee naar de haven? Bij De Koken in Akkrum kun je genieten van een picknicktas vol lekkers. Er is keuze uit een hartige of een zoete variant. De picknicktas kost €22,50 voor 2 personen (extra persoon + €10,-). Ophalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00u – 16.30u. De Koken is dan ook open voor KOFFIE EN TAART TO GO!

Meer informatie

You Might Also Like...