0
Eten & drinken Friesland Leeuwarden

Pure workspace: Flex werkplekken in Leeuwarden

De hidden gem van Leeuwarden. Zo zou je Pure workspace kunnen omschrijven. Want je loopt er niet zomaar langs. Maar als je eenmaal binnen bent, dan heb je je nieuwe favoriete flexibele werkspot gevonden. Pure workspace is gelegen in een monumentaal pand aan de stadsgracht en is groter dan aan de buitenkant doet vermoeden. Binnen vind je er naast de workspace namelijk nog een yogastudio, massagesalon en nagelstudio. Ik ging een kijkje nemen.

Coworkingspace
Eigenaresse Joyce vertelt mij dat ze zelf een plek miste om af en toe eens te kunnen sparren met mede ondernemers. Dit in combinatie met een liefde voor interieur, dingen visueel vormgeven en een plek creëren die als een tweede thuis aanvoelt, is zij Pure Workspace gestart.

Een plek waar je flexibele of vaste werkplekken kunt huren, al vanaf 4 dagen per maand én zonder aan een langdurig contract vast te zitten. Je huurt niet alleen een fijne plek in een inspirerende omgeving, je komt ook nog eens in een warme community van ondernemers waarmee je ervaringen uit kunt wisselen, netwerken kunt delen en elkaar kunt motiveren en stimuleren. Super waardevol én ook nog eens gezellig.

Er zijn nog een paar plekken, dus stap eens binnen voor een koffie en neem direct een kijkje in de coworkingspace.

In het pand bevindt zich ook nog een Yoga studio en een massagesalon. Kortom, een creatieve plek waar je heerlijk kunt opladen. Ik ben fan.

Eebuurt 14, Leeuwarden
Meer informatie

You Might Also Like...