0
Eten & drinken Friesland Leeuwarden

3x Beste Italiaanse restaurants in Leeuwarden

Italiaans eten, wie houdt er niet van? Lekker lang tafelen met antipasta, risotto, of een écht goede pasta. Fijne bijpassende wijnen erbij mogen natuurlijk niet ontbreken. Mij kun je er wakker voor maken. Leeuwarden heeft een paar goede Italiaanse restaurants. Wij hebben de beste voor je op een rij gezet.

1. Fellini
Al jaren favoriet in Leeuwarden is Fellini. Bezieling, passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel. In Fellini komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen de hoofdrol. Ze serveren niet alleen pizza’s en pasta’s, maar ook voor een goed vlees- of visgerecht ben je hier aan het juiste adres. Een trendy restaurant waar het altijd gezellig druk is. Bij mooi weer is het goed toeven op het grote terras!

Wilhelminaplein 20, Leeuwarden
Meer informatie

2. Mimma
Waan je even in Umbrië bij restaurant Mimma. Een leuk, klein, intiem restaurant met authentieke Italiaanse gerechten. Je voelt hier direct de Italiaanse gastvrijheid wanneer je binnenstapt. Op het menu staan gerechten die met het seizoen mee veranderen.

Kleine Kerkstraat 19, Leeuwarden
Meer informatie

3. Burgemeester van Napels
Deze hippe hotspot serveert de lekkerste pizza’s en pasta’s en ziet er ook nog eens sfeervol uit. Het restaurant bevindt zich in de binnenstad van Leeuwarden en is dus de perfecte plek om neer te strijken na een dagje shoppen. Mocht je kids meenemen dan kunnen deze zich vermaken in de speelhoek. Top geregeld!

Ruiterskwartier 115, Leeuwarden
Meer informatie

Meer tips ontvangen voor leuke adresjes in het Noorden?
Volg Liefs uit het Noorden op Facebook en Instagram!

You Might Also Like...