0
Eten & drinken Groningen

3x adressen voor gezonde bezorgmaaltijden in Groningen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent nieuwe voornemens! Voor de meeste mensen heeft dit alles te maken met gezond eten. Maar ja, wat als je nu geen zin hebt om te koken? Ik heb de oplossing! Hier 3 tips voor overheerlijke en gezonde maaltijden om thuis te laten bezorgen. Graag gedaan ?

1. The foodspot
De lekkerste gezonde bowls thuis laten bezorgen kan bij de foodspot. Wat dacht je van de saté ajam bowl of de vegan vitamin bowl? Maar ook voor andere eerlijke en gezonde maaltijden kun je hier terecht.

Meer informatie

2. Feel Good
Bij Feel Good houden ze van puur en écht eten, uit de natuur. Dus geen chemische toevoegingen in de vorm van E-nummers en geraffineerde suikers. Maar pure, onbewerkte producten, zoals groenten en fruit, noten, peulvruchten, zaden, granen en spelt. Mocht je toch nog moed gevonden hebben om de deur uit te gaan? Je kunt hier ook heel leuk zitten.

Meer informatie

3. Cook-ing
Voor wie graag gezond maar bovenal lekker eet, bereidt Cook-ing dagelijks pure, gezonde maaltijden, met gebruik van biologische en (lokale) seizoensproducten. Het menu wisselt wekelijks. Wat dacht je van parelcouscous met gegrilde pompoen en pittige tomaat? Of aubergine uit de oven met bulgur en yoghurtsaus? Mmm…!

Meer informatie

You Might Also Like...