0
Eten & drinken Friesland Harlingen

Tip in Harlingen: Eetcafé Nooitgedagt

Harlingen behoort tot de Friese Elfsteden en is de opstapplaats voor de boot naar Vlieland of Terschelling. Maar wist je dat het ook een heel leuk stadje is om doorheen te slenteren? Het heeft hele leuke straatjes, levendige binnenhavens en prachtige pakhuizen.

In een van de prachtige oude pakhuizen vind je eetcafé Nooitgedagt. Alleen het pand waarin het eetcafé zich bevindt is al een bezoekje waard om te bekijken. Het dateert uit 1647 en is nog geheel origineel. Maar stap ook zeker even naar binnen, want de sfeer en het eten is erg goed.

Nooitgedagt bestaat uit twee verdiepingen en een open keuken. Op de benedenverdieping vind je een fijne speelhoek voor de kids. (Yes, rustig eten gegarandeerd ?) De inrichting is erg leuk en speels met houten vloeren, verse bloemen, verschillende tafels en stoelen en frisse kleuren.

Je kunt de hele dag door terecht bij Nooitgedagt, van lunch tot borrel en diner. De keuken is modern Europees. Met simpele maar smaakvolle gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de citroen risotto met gestoofde venkel en gegrilde groene asperges? Of schelvis gepocheerd in visbouillon? Een must-visit voor als je in Harlingen bent!


Grote Bredeplaats 35, Harlingen
Meer informatie

Meer tips ontvangen voor leuke adresjes in het Noorden?
Volg Liefs uit het Noorden op Facebook en Instagram!

You Might Also Like...