0
Eten & drinken Groningen

11x Leukste adresjes in de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen

Wanneer ik een stad ga bezoeken, zoek ik altijd de leuke zijstraatjes van het centrum met veel fijne eettentjes en boetiekjes. De Oude Kijk in ’t Jatstraat is zo’n leuk straatje in Groningen. Wanneer je hier doorheen loopt kom je het ene na het leuke adresje tegen. Hierbij mijn favoriete koffietentjes, lunchadresjes en winkels in de Oude kijk in ’t jatstraat.

Lust
Lust is een fijne plek  voor gezonde, vegetarische en veganistische lunchgerechten. Er hangt hier een relaxte sfeer. Hun specialiteit? Homemade friet en vegan burgers.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 58, Groningen
Meer informatie

MASMAS
MASMAS wordt ook wel de huiskamer van Groningen genoemd. Je kunt er plaats nemen aan de lange tafel of achterin op de banken. Het is een fijn koffietentje waar je lekkere sandwiches kunt eten.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 65, Groningen
Meer informatie

Rå salatbar
Rå is de Scandinavische hotspot van Groningen. Je eet hier de lekkerste salades en bowls. Je kunt zelf je salade samenstellen door ingrediënten te kiezen uit de saladebar. Leuk weetje, Ra is opgericht door twee buitenlandse studenten met een missie: gezond en duurzaam eten inspireren.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 59, Groningen
Meer informatie

Lilos vintage
Ze verkopen bij Lilos fantastische vintage kleding. Wat het winkelen hier zo fijn maakt is dat alles lekker geordend en overzichtelijk is en je zo snel je vintage pareltje kunt vinden.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 50, Groningen
Meer informatie

Feel Good 
Bij Feel Good houden ze van puur en écht eten, uit de natuur. Dus geen chemische toevoegingen in de vorm van E-nummers en geraffineerde suikers. Maar pure, onbewerkte producten, zoals groenten en fruit, noten, peulvruchten, zaden, granen en spelt. Je wordt niet alleen vrolijk van het eten maar ook van het interieur, want dat ziet er gezellig, fris en kleurrijk uit.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 29, Groningen
Meer informatieBij Britta

Bij Britta staat voornamelijk bekend om de overheerlijke zelfgemaakte taarten. Het is een leuk alternatief tentje met een wir war van spullen wat het lekker huiselijk maakt. Je kunt hier ook terecht voor lunchgerechten, veel verschillende soorten thee en een lekker kopje koffie.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 27, Groningen
Meer informatie

NO 25
Voor lekkere ontbijt en lunchgerechten zit je bij NO 25 aan het juiste adres. Het is een klein, huiselijk tentje waar alles huisgemaakt is. Er wordt gewerkt met verse producten uit de omstreken van Groningen en lokale ondernemingen. Je proeft de liefde die in dit leuke familiebedrijf zit.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 25, Groningen
Meer informatie

P.S, Koffie, thee & taart
De naam zegt het al, voor overheerlijke koffie, thee en taart moet je bij P.S. zijn. Kun je niet kiezen tussen al het huisgemaakte lekkers? Probeer dan eens de proeverij of de high tea. Ook staan er fijne lunchgerechten op de menukaart zoals hartige taarten en belegde broodjes.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 24, Groningen
Meer informatie

La Ca Vietamese streetfood
Ik ben dol op de Vietnamese keuken. Daarom ben ik ook geregeld te vinden bij La Ca. Ze verkopen hier fijne authentieke Vietnamese gerechten zoals pho soep, springrolls en noedel salades.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 20, Groningen
Meer informatie

FLFL
De lekkerste falafel eet je bij FLFL. Misschien ken je Daan en Jesse wel van de Vismarkt. Hier stonden ze met hun bakfiets falafel te scheppen. Dit werd zo populair dat ze besloten een vestiging te openen. YES! Nu verkopen ze er de lekkerste falafel en andere smaakvolle gerechten in de Oude Kijk in ’t Jatstraat.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 44, Groningen
Meer informatie


Meer tips ontvangen voor leuke adresjes in het Noorden?

Volg Liefs uit het Noorden op Facebook en Instagram!

You Might Also Like...