0
Eten & drinken Friesland Heerenveen

7x favoriete restaurants in Heerenveen

Ik woon zelf vlakbij Heerenveen en krijg daardoor geregeld de vraag of ik nog leuke restaurants weet in deze stad. Absoluut! Hieronder mijn favorieten.

1. Het Postkantoor
Een culinaire bistro met verrassende menu’s met een moderne kijk op dé klassiekers. Dat kun je verwachten bij Het Postkantoor. Het interieur kenmerkt zich door de ronde banken en de enorme bar in het midden. De prachtige locatie en het heerlijke eten maken dit de perfecte plek voor een avondje uit!

Gemeenteplein 81, Heerenveen
Meer informatie

2. Frisone Pazzo
In het prachtige monumentale pand van de ‘Technische school’ in Heerenveen zit het Italiaanse restaurant Frisone Pazzo gevestigd. Je kunt hier kiezen uit een 2-,3- of 4- gangen chef’s menu. Zo is het altijd een verrassing wat je krijgt. Ik hou ervan!

Burgemeester Falkenaweg 56, Heerenveen
Meer informatie

3. Kokyo
Sushi is altijd een goed idee. Dit nieuwe sushi restaurant heeft zijn deuren in september 2019 geopend en is een aanwinst voor Heerenveen. Het eten is van goede kwaliteit en de ambiance is prettig. Aanrader!

Lindegracht 17, Heerenveen
Meer informatie

4. Gusto
Heerlijk tapas eten doe je bij Gusto. Niet zo massaal als sommige andere tapasrestaurant maar gewoon een gezellig knus tentje. En ook niet onbelangrijk; het eten is top. Het restaurant zit gevestigd in het centrum van Heerenveen en in de zomer kun je er goed buiten zitten.

Vleesmarkt 9, Heerenveen
Meer informatie

5. ’t Gerecht
Het is altijd gezellig druk bij ’t Gerecht in Heerenveen. Dit is niet voor niets. De bediening is goed, het eten is goed en de sfeer is zeer prettig. Of je nu wilt lunchen, borrelen of dineren, voor iedere gelegenheid zit je hier aan het juiste adres. In 2018 is ’t Gerecht nog verkozen op één in de terras top 100, dus ook zeker in de zomer kun je hier goed vertoeven.

Gemeenteplein 33, Heerenveen
Meer informatie


6. Smûk
Oké, dit restaurant zit niet helemaal in Heerenveen, maar vond dat dit pareltje zeker niet mocht ontbreken op de lijst. Voor de niet Friezen, Smûk betekent gezellig. En dat is dit restaurant zeker! Het is smaakvol ingericht met frisse kleuren. Op het menu staan Franse gerechten die je los kunt bestellen of als 3,4,5 of 6-gangen menu. Een aanrader als je heerlijk uitgebreid wilt tafelen.

W.a. Nijenhuisweg 7, Katlijk (Frl.)
Meer informatie


7. De Sultan
De lekkerste Midden-Oosterse gerechten eet je bij De Sultan. Geniet onder ander van de overheerlijke grill gerechten die bereid worden op een speciale Turks barbecue genaamd ‘ocakbasi’. Je kunt zelf kiezen uit verschillende koude en warme tapas gerechten of laat je verrassen door de chef!

Breedpad 3, Heerenveen
Meer informatie

You Might Also Like...