0
Eten & drinken Friesland Stadsgids Sneek

6x ontbijten en lunchen in Sneek

Sneek is de plek waar ik op de middelbare school heb gezeten. Ik spreek hier nog geregeld af met vriendinnen om bij te kletsen onder het genot van een lekkere lunch. Hieronder mijn favoriete tentjes.

1. Markt23
Kom ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij Markt23. Dit nieuwe restaurant is gevestigd in de binnenstad en een aanwinst voor Sneek. Het interieur is industrieel en super hip en het eten is top!

Marktstraat 23, Sneek
Meer informatie

 

2. Proeflokaal
Kun jij ook nooit kiezen op de menukaart wat je wilt eten? Dan zit je bij het Proeflokaal op het juiste adres! Want hier kun je proefplankjes bestellen met drie (wereldse)gerechtjes. Je luncht hier in een Brigitte Bardot stijl uit de Franse ’50 en ’60 jaren.

Marktstraat 27, Sneek
Meer informatie

  

3. Royaal Belegd
Wat een pareltje deze leuke eetboutique in Sneek. Voor een heerlijk ontbijt of een lekkere lunch zit je bij Royaal Belegd goed. Op de menukaart staan royaal belegde broodjes en salades, verse koffies, huisgemaakte taarten en gezonde sappen en smoothies. Ook kun je genieten van een biertje, wijntje en een borrelhap. In de zomer zit je heerlijk op het terras aan de waterkant met uitzicht op de Waterpoort.

Rienck Bockemakade 2, Sneek
Meer informatie

 

4. Doppio
In de oude drukkerij Brandenburgh is Doppio gevestigd. Een moderne espressobar waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, taart of lunch. Ook voor een high tea zit je hier goed!

Kleinzand 1, Sneek
Meer informatie

5. BIJ FIER
Aan de waterkant in Sneek is dit hippe restaurant gevestigd. Je kunt er de hele dag terecht voor een vers ontbijtje, koffie met huisgemaakte taartjes, lunch, borrel of diner .In de zomer kun je buiten zitten op het gezellige terras.

1e Oosterkade 24, Sneek
Meer informatie

6. LOOF
Zodra je deze prachtige en sfeervolle locatie binnenstapt, word je omarmd door een warme inrichting. Wat direct opvalt is de grote bloesemboom. Of je nu zin hebt in een laat ontbijt, een gevarieerde lunch, een ontspannen borrel, of gewoon een fantastische koffie met een heerlijk taartje, hier vind je wat je zoekt. Elk gerecht wordt ambachtelijk bereid, met een focus op verse, duurzame en biologische producten.

Wijde Burgstraat 18, Sneek
Meer informatie

You Might Also Like...