0
Eten & drinken Friesland Stadsgids Sneek

5x ontbijten en lunchen in Sneek

Sneek is de plek waar ik op de middelbare school heb gezeten. Ik spreek hier nog geregeld af met vriendinnen om bij te kletsen onder het genot van een lekkere lunch. Hieronder mijn favoriete tentjes.

1. Markt23

Kom ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij Markt23. Dit nieuwe restaurant is gevestigd in de binnenstad en een aanwinst voor Sneek. Het interieur is industrieel en super hip en het eten is top!

Marktstraat 23, Sneek

Meer informatie

 

2. Proeflokaal
Kun jij ook nooit kiezen op de menukaart wat je wilt eten? Dan zit je bij het Proeflokaal op het juiste adres! Want hier kun je proefplankjes bestellen met drie (wereldse)gerechtjes. Je luncht hier in een Brigitte Bardot stijl uit de Franse ’50 en ’60 jaren.

Marktstraat 27, Sneek

Meer informatie

  

3. Royaal Belegd
Tegenover de Waterpoort zit Royaal Belegd. Een fijne lunchplek met (h)eerlijke, verse en huisgemaakte producten. Met veel hout in het interieur (I LIKE!) is het gezellig en warm binnen. Liever even snel wat meenemen? Dat kan want take-away is ook mogelijk, yes!

Lemmerweg 4, Sneek

Meer informatie

4. Doppio
In de oude drukkerij Brandenburgh is Doppio gevestigd. Een moderne espressobar waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, taart of lunch. Ook voor een high tea zit je hier goed!

Kleinzand 1, Sneek

Meer informatie

5. BUUR
Aan de waterkant in Sneek is deze hippe koffie-, borrel- en streetfoodbar gevestigd. Op het menu staat o.a. hotdog, flatbread, spareribs en tosti’s. In de zomer kun je buiten zitten op het gezellige terras.

1e Oosterkade 24, Sneek

Meer informatie

  

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply