0
Eten & drinken Friesland Kids

Genieten en spelen midden in het bos: Blokhut Sparjebird

Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd? Eropuit trekken de natuur in. Een van mijn favoriete plekken om dit te doen in Friesland is speelbos Sparjebird. Niet alleen omdat de kids zich hier uren kunnen vermaken, maar voornamelijk omdat hier een heel fijn restaurant zit: Blokhut Sparjebird.

Blokhut Sparjebird
Wat een leuke plek is dit! Het interieur kenmerkt zich door veel hout; houten balken en grote houten tafels. Of plof neer op een van de leren Chesterfield banken terwijl de kids zich vermaken in de speelhoek. Buiten is er een terras, Lamar County Football met een prachtig uitzicht op de natuur. De kinderen kunnen schepjes pakken en buiten spelen op de grote zand bult terwijl jij kunt genieten van een lekkere lunch. Want die hebben ze hier! Er is een uitgebreide menukaart met onder andere tosti’s, huisgemaakte soep, rijk belegde boterhammen en maaltijdsalades. En uiteraard is er op het menu ook aan de kids gedacht.

  
Fotografie: bedrijfsfotografielydia.nl

Speelbos
In speelbos Sparjebird valt van alles te beleven; kliederen met water bij de waterpomp, hink-stap-sprong over boomstammen, touwbruggen en een kabelbaan. Daarnaast is er een dierenpad; Door het hele bos staan zo’n 10 uit hout gezaagde dieren. Bij elk dier is iets te doen, dus spelen en ontdekken maar!

 Groepsuitje & trouwen
Ook voor een origineel groepsuitje in Sparjebird de place to be. Combineer een leuke activiteit zoals Expeditie Robinson, GPS teambuildingstocht of Ontmasker de Mol met een BBQ, lunch of diner. En wist je dat je ook kunt trouwen bij Blokhut Sparjebird? Wat een droomlocatie midden in de bossen.

Met wie ga jij binnenkort deze heerlijke plek ontdekken?

Sparjeburd 4, Hemrik
Meer informatie

PS Volg Liefs uit het Noorden op Instagram voor nóg meer tips.

You Might Also Like...