0
Eten & drinken Friesland Grou Kids

Pancakes of the world bij Beslag in Grou

De lekkerste wereldse pannenkoeken eet je bij Beslag in Grou. Het restaurant is opgezet door Norma. Misschien ken je haar wel van het succesvolle restaurant wat ze eerder heeft gerund in Grou; Norma serveert. Inmiddels heeft Johan het stokje van haar overgenomen en zorgt net als zijn voorgangster voor creativiteit, verrassing en verfijning in de keuken.

Het is zeker geen standaard pannenkoeken restaurant. Verrassend anders in alle opzichten: opzet, inrichting en menukaart. Je eet hier pannenkoeken uit alle windrichtingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Enjera’s, pannenkoeken uit Oost-Europa met daar bovenop het lekkerste (stoof)vlees, vis of groenten. Of Thalipeeth, pannenkoeken uit India met een kruidige topping?

Niet voor niks wordt Beslag beoordeeld met 5 sterren op TripAdvisor, want het eten hier is tongstrelend lekker! Uiteraard serveren ze hier ook de naturel pannenkoek voor de kids. Én er is een klein speelhoekje, heel fijn want hierdoor is een bezoek een Beslag zowel een feestje voor de kids als voor de ouders.

Parkstraat 1, Grou
Meer informatie

Opzoek naar nog meer inspiratie voor leuke lunchplekken in Friesland? Bekijk deze lijst!

 

You Might Also Like...