0
Friesland

Daan’s Drogisterij in Gorredijk: Dé specialist in natuurlijke gezondheid

Een begrip in Gorredijk en wijde omgeving: Daan’s Drogisterij. Bij een drogisterij denk je vaak aan een winkel waar je snel even naar binnenloopt voor een paracetamol of hoestdrank. Daan’s Drogisterij is anders. Je komt hier voor kwaliteit en deskundig advies en dat in een huiselijke setting.

De producten die ze aanbieden zijn veelal natuurlijk: “Jij en ik zijn onderdeel van de natuur, daarom moeten we haar en onszelf met respect behandelen. Daan’s Drogisterij adviseert dan ook alleen producten die het beste uit natuur en mens naar boven halen.”

Naast een uitgebreid assortiment aan gezondheidsmiddelen vind je hier ook de mooiste items voor je uiterlijke verzorging.

Wil je achter de oorzaak van jouw problemen (o.a. opgeblazen gevoel, vermoeidheid, eczeem) komen? Dan kun je er ook terecht voor een EMB bloedtest.

Ik ging een kijkje nemen bij deze bijzondere drogisterij.

Kwaliteitsproducten die het beste uit natuur en mens naar boven halen

Het eerste wat opvalt wanneer je Daan’s Drogisterij binnenstapt, is de grote variëteit aan producten die ze aanbieden. Of je nu op zoek bent naar supplementen, persoonlijke verzorgingsproducten, troepvrije make-up of edelstenen, bij Daan’s Drogisterij vind je allerlei producten die het beste uit natuur en de mens naar boven halen.

Naast een uitgebreid assortiment aan gezondheidsmiddelen vind je hier ook de mooiste items voor je uiterlijke verzorging. Onder andere lekkere badoliën, 100% natuurlijke gezichtsverzorging, troepvrije make-up van Lavera, Dr. Hauschka en Annemarie Borlind, prachtige edelstenen, de meest pure etherische oliën van Chi en de Groene Linde, Sheabutter van L’Occitane, de rijke zepen van Alleppo of Werfzeep en nog veel meer bijzondere producten.

Daan: “We krijgen geregeld mensen vanuit de randstad over de vloer. Ze zijn aangenaam verrast over het uitgebreide aanbod en de persoonlijke service. Ze geven aan dat ze zo’n drogisterij missen bij hun in de buurt, een groot compliment.”
Deskundig advies en een persoonlijke benadering

Het personeel bij Daan’s Drogisterij is een team van vriendelijke en deskundige professionals die altijd klaarstaan om te helpen. Of je nu specifieke vragen hebt over een bepaald product of advies nodig hebt over een gezondheidskwestie, ze zijn er om jou te ondersteunen. Hun uitgebreide kennis en ervaring stellen hen in staat om de juiste aanbevelingen te doen op basis van jouw individuele behoeften, klachten en voorkeuren. 

Daan vertelde mij dat mensen eerst naar de dokter stappen terwijl het met voedingsadviezen en/of supplementen vaak prima is op te lossen. “Wij geloven in de kracht van eigen-immuniteit en nemen dat dan ook als vertrekpunt bij ons advies.” 

EMB Bloedtest

Ben je veel moe? Heb je vaak last van een opgeblazen gevoel of andere vage klachten? Heb je het vermoeden dat je intolerant bent voor gluten of melkproducten? Of ervaar je last huidklachten als acne of eczeem en heb je geen idee waar het vandaan komt?

Bij Daan’s Drogisterij kun je een EMB bloedtest laten afnemen waarbij ze achter de oorzaak van jouw problemen komen. Zo helpen ze jou met de uitslag naar meer energie, minder darmklachten en een stralende huid. Ook een EMB Bloedtest laten afnemen? Boek hier je afspraak >>

Langewal 8B, Gorredijk 
Meer informatie

You Might Also Like...