0
Drenthe Eten & drinken Friesland Groningen

Doos vol producten van boeren uit Noord-Nederland: Voedseldoos van De Streekboer

Wat leven we momenteel in een bizarre periode. Voor veel ondernemers en bedrijven is het een uitdaging om overeind te blijven. Ontzettend vervelend, maar wat is het dan gaaf om te zien wat voor creativiteit en aanpassingsvermogen er loskomt bij iedereen! De leukste initiatieven worden er bedacht. Ik zal komende weken een paar keer per week zo’n initiatief in de spotlight zetten. Vandaag is dat de voedseldoos van De Streekboer.

Veel boeren zitten door de coronacrisis met een overschot aan producten. De Streekboer bedacht daarom de voedseldoos. Deze doos wordt gevuld met producten van boeren uit Noord-Nederland.

Wat zit er in de voedseldoos?
In de doos zitten 2 avondmaaltijden voor 4 personen + extra groenten. Heb je een tweepersoonshuishouden? Geen probleem, dan komen de producten vast en zeker ook op! De producten zijn kraakvers en kun je dus nog wel even bewaren. Bij de voedseldoos krijg je recepten en informatie over alle boeren die de producten leveren.

Hoe werkt het?
De voedseldoos wordt bezorgd in de postcodegebieden 8400-9999 (m.u.v. de Waddeneilanden) en kost 45 euro. Bestel voor woensdag 10u de voedseldoos en deze wordt dan donderdag bezorgd in de stad Groningen en Drenthe, vrijdag in Noord- en Midden-Friesland en zaterdag in Zuid-Friesland.

Meer informatie en bestellen

Eet smakelijk!

 

 

 

You Might Also Like...