0
Weekendgids

Weekendgids 22 t/m 24 december

Musical PIAF | 22 December
Héérlijke nummers vind ik dit: ‘Non, je ne regrette rien’ & ‘La Vie En Rose’. Niet zo gek dus dat ik super enthousiast was toen ik hoorde dat de musical PIAF in de theaters kwam. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleefd één van Frankrijks grootste artiesten Edith Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat het is dat ze achterlaat.

Meer informatie >>

Kerstmarkt Joure | 22 december

Op 22 december wordt het centrum van Joure omgetoverd tot een fonkelend paradijs met 55 LED-verlichte bomen en mooie decoraties. Wandel langs de sfeervolle Wintermarkt in de Midstraat, omringd door het vuur van vuurkorven. Ontdek leuke cadeautjes, proef winterse lekkernijen en geniet van de unieke, gezellige sfeer.

Meer informatie >>

Winter Wonder Show bij De Drentse Koe

Deze winter is het een groot feest bij Speel- en Ijsboerderij De Drentse Koe. Geniet in de vakantie bijna iedere dag van ‘De Winter Wonder Show’, vol avonturen met Lisa & Loetje en ‘De pratende sneeuwpop’, waarbij dansen en meezingen gegarandeerd zijn. (Deze show zit inbegrepen in de ticketprijs.)

De Drentse Koe is sowieso een super leuk uitje met de kids met goed en slecht weer. Je vindt er tal van activiteiten: speeltoestellen, springkussens, traptrekkers, mammoet skelters, en in de speelschuur vind je een grote glijbaan, speelzolder, overdekte speelmanege en glow in the dark voetbal. En dan heb ik nog niet eens de dierenweide genoemd. Kortom, de kids beleven hier eindeloos speelplezier.

Meer informatie >>

WinterDroom Orchideeën Hoeve | t/m 31 december

Deze december is de Orchideeën Hoeve omgetoverd tot een WinterDroom. Gedurende de hele maand, verandert dit park in een prachtig winters sprookje, waar talloze lichtjes je meenemen op een reis langs de mooiste highlights.

In het park kun je je onderdompelen in de exotische wereld van kleurrijke orchideeën, vlinders en tropische planten en dieren.

Meer informatie >>

Winter dakterras bij The Happy View

Deze week ontdekte ik een verborgen winters juweeltje in de stad: het dakterras van The Happy View. Dit dakterras is getransformeerd in een spectaculair winters paradijs, compleet met fonkelende kerstbomen, de geur van glühwein, en winterse cocktails. Mijn favoriet? De ‘Tiramisu Espresso Martini’. Tot maart is het winterse dakterras te bewonderen, daarna wordt het weer omgetoverd tot een Ibiza paradijs.

Meer informatie >>

Kidsproof tips voor de vakantie

De kerstvakantie komt er weer aan. Dat betekent extra veel qualitytime met de koters. Maar wat te doen? In mijn e-book neem ik je mee naar de leukste kidsproof plekken in Friesland en Groningen. Van leuke musea met speurtochten en speelruimtes tot restaurants met speelhoeken. 

Bestel e-book 90x kidsproof hotspots in Groningen hier >>
Bestel e-book 100x kidsproof hotspots in Friesland hier >>

You Might Also Like...