0
Geen categorie

Nieuwe safaritenten van Vodatent op camping De Kleine Wielen

Ik ben gek op kamperen. Lekker leven in de buitenlucht. Als ik op een camping sta weet ik dat zowel de kinderen als wij een fijne tijd hebben. Zij vermaken zich met hun nieuwe vriendjes en wij hebben tijd om een boek te lezen of een spelletje te spelen bij de tent. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb niet altijd zin om al mijn kampeerspullen mee te nemen. Daarom vind ik de ingerichte tenten van Vodatent zo ideaal. Dit zijn prachtige safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. De safaritenten staan door heel Europa. Maar ook in Friesland, Groningen en Drenthe vind je veel campings met de safaritenten van Vodatent.

Nieuwe safaritenten op camping de Kleine Wielen
Leuk nieuws, er zijn net spiksplinternieuwe tenten geplaatst op camping De Kleine Wielen. De tenten zijn gesitueerd aan de zwemvijver (mét huge glijbaan) en de airtrampoline. Zo weet je zeker dat de kinderen niet uitgespeeld raken terwijl jij ze vanuit de tent in de gaten kunt houden. 

En omdat ze nét nieuw zijn, is er nog volop keuze.
Bekijk camping >>

You Might Also Like...