Eten & drinken Friesland Stadsgids Sneek

Lokaal 55 in Sneek: Een unieke horecagelegenheid aan het water

In een prachtig industrieel pand aan het water in Sneek zit Lokaal 55 gevestigd. Je kunt hier terecht voor bijna iedere gelegenheid. Je kunt er namelijk, lunchen, borrelen, dineren, trouwen, varen, kookworkshops volgen, vergaderen…. Één ding is zeker, wanneer je hier het terrein op stapt beleef je een heerlijke dag/avond!

Restaurant
Op donderdag t/m zondag vanaf 12.00u kun je genieten van een lunch, borrel of diner in het restaurant van Lokaal 55. De inrichting is sfeervol en heeft een industriële look. Op de vloer liggen Perzische tapijten en er hangen tal van planten door het restaurant verspreid. Je kunt tegenwoordig ook heerlijk buiten zitten in de tuin aan het water (aanrader!). Je eet hier de lekkerste gerechten die allemaal bereid zijn met ambachtelijke, biologische en lokale producten. Op het menu staat vegan, vis, gevogelte, vlees, pizza’s & burgers. Ook voor een 3,4 of 5-gangenmenu kun je er terecht. Sla zeker niet het toetje over want ze hebben verrukkelijke Fryske Tiramisu!


Kookstudio
Wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit met de familie of vriendengroep dan is een kookworkshop bij Lokaal 55 een aanrader. Ze hebben namelijk een mooie kookstudio waar je onder professionele begeleiding de lekkerste gerechten kunt maken. Je kunt kiezen uit diverse workshops. Van tapas tot Italiaans en van Big Green Egg tot sushi. Ook leuk als
teambuilding activiteit met collega’s.


Feesten
Heb je iets te vieren? Dan zit je bij Lokaal 55 aan het juiste adres! Voor iedere gelegenheid kunnen ze een bijpassend feest tot in de puntjes verzorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een intiem bbq feest bij de voormalige stallen? Of een themafeest op hun drijvend lokaal of een van hun boten? (Hoe cool is dat?!) Zelfs voor het organiseren van een complete bruiloft draaien ze hun hand niet om. Niks is te gek en (bijna) alles is mogelijk, dus neem contact met ze op voor de mogelijkheden.


Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek
Meer informatie

P.S. Geen hotspot meer missen? Volg ons op Facebook & Instagram!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply